Sociální sítě
Nahoru

Vítejte v exkluzivním klubu ABSOLUTNÍCH GENTLEMENŮ

Být absolutně nejlepší je jako svatý grál. Je to věčné pátrání po nezávislosti a síle charakteru. Je to pocit naplnění. Je to uvědomění si, že je třeba prožívat každý okamžik života naplno. Žít a nepouze existovat. Ať už je to myšlenka, gesto nebo polibek, být absolutně nejlepší má jen jeden cíl: dokonalost. Vždy elegantní, nikdy trapný. Věčně duchaplný, nikdy vysmívající se. Plynule zdvořilý, nikdy servilní. Absolutně vášnivý, nikdy fanatický. V současné době být absolutně nejlepší znamená být ztělesněním ideálu: být moderním gentlemanem. Givenchy tento podzim uvede novou edicii pánské vůně GENTLEMEN ONLY- ABSOLUTE. Dámy, zatajme dech, a dávejme pozor, s kým jedeme ve výtahu.

GENTLEMEN_ONLY_3_Hres_LR - 3Neodolatelný Simon Baker je gentlemenem domu Givenchy již čtvrtou sezónu. Tento sympatický australský herec, který mimojiné spojil svou tvář i s hodinářskou značkou Longines, se stal světovou ikonou zejména díky ohromnému úspěchu seriálu Mentalista. Simon je ztělesněním gentlemana nové generace – generace, která se nebojí hrát podle pravidel a také jich pár porušit. Vše s vrozenou elegancí, respektem, lehkostí, humorem a inteligencí, dává ze sebe to nejlepší.

1_Hres_LR-1 - diparlux2Být gentlemanem v reálném životě neznamená hrát roli. Jde o to, cítit se dobře ve své kůži a nebrat se příliš vážně. GENTLEMEN ONLY ABSOLUTE je jedinečným absolutním koktejlem bergamotu a jeho kovových akcentů s trojicí teplého koření (šafránu, muškátovýého oříšku a skořice), santalového dřeva s náznakem smyslné vanilky. Nejprve ucítíte svěžest horních nót, které přechází k bohaté dřevité atmosféře, která zahalí pokožku do podmanivého otisku, který trvá celou noc. Tato vůně je ideální na večer, je přímo stvořena na červený koberec a exkluzivní večírky v Cannes. Je rafinovaná a opulentní, zůstane s gentlemanem až do koncem magického nočního okamžiku, kdy si rozváže motýlka.

1a_NM_ABSOLUTE_SP_HD - diparlux6Nová pánská vůně GIVENCHY GENTLEMEN ONLY ABSOLUTE bude od 15.9.2016 k dostání v Sephoře, od 2.10. 2016 ve všech ostatních sítích parfumérií, a to za 2 850 Kč za 100 ml flakónek Eau de Parfum.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.