Sociální sítě
Nahoru

Nový showroom v Karlíně skládá poklonu minimalismu a designovým solitérům

Vladan cover

Děsí vás sériově vyráběný nábytek bez duše? Pak se bez obav vydejte do pražského Karlína – v novém showroomu designéra a architekta Vladana Běhala totiž na nudné kousky rozhodně nenarazíte. Naopak! V Šaldově ulici číslo jedna se ke slovu dostává pouze originalita a to nejen ta vyvěrající z Vladanovy vlastní umělecké tvorby. Najdete tu i nadčasové designové kousky věhlasných světových jmen. Mezinárodní zkušenosti i působnost Vladana Běhala totiž přivedly do nového showroomu i značky, za kterými byste museli cestovat až za hranice naší republiky.

Web_Vladan 3

Zajímá vás, koho Vladan v Česku exkluzivně zastupuje? Konkrétně je to KNIKERBOKER, výrobce italských, ručně vyráběných svítidel, ARTURO ALVAREZ, kousky světelného mága ze Španělska nebo IN-ES ART, jedinečné lampy z italského Říma. I v Polsku lze najít umělecké skvosty, proto v showroomu nechybějí betonová svítidla LOFTLIFT. Kromě světel se můžete pokochat i italskými židlemi CIGNINI nebo elegantními koberci TOULEMONDE-BOCHART, vyzkoušet můžete také nesmrtelné a úžasně pohodlné sedačky italské manufaktury FRATELLI CATTANEO.

Web_Vladan 2

Adresa showroomu: Šaldova 1A, Karlín, Praha. Více na: www.vladanbehaldesign.cz

 

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.