Sociální sítě
Nahoru

Luxusní domácí hydroterapie: vaše vysněná cesta k endorfinům!

Web_hydro cover

FOTO: archiv značky Bossini

Máte blízko k vodnímu živlu? Pak by ve vaší povinné domácí výbavě neměla chybět luxusní masážní vana nebo zážitková sprcha. Horká voda vás totiž rychle a spolehlivě zbaví svalového napětí a snadno odplaví všechny nahromaděné starosti i vleklou únavu. Pokud se na vás valí jeden e-mail za druhým a vy jen těžko hledáte pádný důvod k tomu říct finální stop, budou domácí lázně tím správným lékem a zdravým pokušením. Samotný proud teplé vody nebo ponoření se do vířivé vany s voňavou přísadou se totiž může stát skvělým rituálním předělem mezi pracovní a relaxační částí dne.

Web_hydro 1

FOTO: archiv značky Bossini

Silové působení proudu teplé vody navíc prohřeje a uvolní svaly ztuhlé stresem nebo unavené sportem a zamezí bolestem způsobeným kyselinou mléčnou, která po námaze ve svalech vzniká. A co víc: prohřátí spojené s masáží má také regenerační účinek při léčbě problémů s pohybovým aparátem. Na své si přijde také krevní a lymfatický oběh, pokožka, nervový systém a stresem namáhaná psychika − hydroterapie je totiž jednou z nejrychlejších a nejpohodlnějších cest k endorfinům. Dokonalou představu o tom, jaké krásy se ve vodním světě skýtají, najdete například u italského výrobce Bossini: www.bossini.it/en

Web_hydro

FOTO: archiv značky Bossini

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.