Sociální sítě
Nahoru

Neinvazivně mladá a krásná

ultraformer-web-2

Omlazující zákroky na základě neinvazivní péče jsou u nás stále více populární, protože nabízejí hned tři velká plus: nezaberou příliš času, nebolí a po jejich absolvování není nutná téměř žádná rekonvalescence. Je proto pochopitelné, že jim české ženy dávají stále více přednost před klasickými operačními metodami a skalpelem.

Co je tedy nového na poli neinvazivních zákroků? Vaší pozornosti by jistě neměla uniknou novinka – přístroj Ultraformer III, který nedávno představila pražská Klinika Mediestetik jako první svého druhu na našem trhu. Ten se už po jednom ošetření může pochlubit výraznými omlazujícími výsledky srovnatelnými s plastickou operací. Profesionální certifikovaný přístroj Ultraformer III pracuje na bázi tzv. MMFU technologie (Micro & Macro Focused Ultrasound technology), která je druhou generací již známého HIFU (High-intensity focused ultrasound) neboli vysokofrekvenční ultrazvukové vlny, které zajišťují ohřev tkáně.

Co se tedy při ošetření děje? V důsledku selektivního ohřevu pokožky dochází ke stažení tkáňových struktur, a tím k výraznému liftingovému efektu. Zároveň dojde i k mohutné produkci nového kolagenu. A pozor nemluvíme tady pouze o omlazení tkání obličeje… Ultraformer III totiž umí vyslat energie také do podkožního tuku na těle, kde dochází k prohřátí tkáně a následnému selektivnímu odstranění tukových buněk. Ty pak tělo přirozeně vyloučí. „Při takto hloubkovém ošetření působí přístroj v hloubce buď 6, nebo 9 mm v podkoží. Dochází k úbytku tukové tkáně a zpevnění kontur,“ vysvětluje dále MUDr. Reisingerová. Způsob ošetření pak vždy stanoví lékař na základě důkladné analýzy.

ultraformer-web-1

Samotný zákrok je pak velmi snadný. Během procedury je na ošetřovanou část nanesen vodivý gel, následně lékař vybere nejvhodnější parametry a nastaví odpovídající výkon pro ošetření dané oblasti. Hlavice lékař kombinuje tak, aby cíleně ošetřil všechny vrstvy pokožky a bylo dosaženo největšího možného efektu. Samotné ošetření je pak bezbolestné, zabere zhruba hodinu času a hned po něm se můžete vrátit k vaší běžné činnosti. „Účinek je viditelný ihned, během dalších týdnů narůstá a vydrží až dva roky,“ říká dále dermatoložka z Mediestetiku. Opakovat proceduru je možné s odstupem šesti měsíců až jednoho roku. Na zákrok si na jedno ošetření obličeje připravte 30 000 Kč a pro tělo 45 000 Kč.

Kontakt: www.mediest.cz

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.