Sociální sítě
Nahoru

Nová prodejní galerie Los Kachlos HOME překvapí designem i přístupem

showroom1

Na pražské Vinohradské ulici číslo 41 otevřela společnost Los Kachlos novou exkluzivní prodejní galerii, která pod značkou Los Kachlos HOME nabízí vybrané designové produkty z oblasti bydlení a interiérového designu. Na ploše 550 m2 zákazníci naleznou kromě sortimentu firmy Los Kachlos, specializující se na moderní a retro koupelny a keramické dlažby a obklady, i nabídku dalších značek, které společně vytváří unikátní designový koncept. Místo, kde architektura, umění a design společně vytvářejí harmonickou symbiózu. Jedná se o tyto značky:

BEDEUR – přírodní postele a matrace pro dokonalý spánek

KUCHYNĚ PLAN3 – autorské kuchyně s hi-tech systémem BORA

PRÜM – dveře a zárubně německé kvality

ORIGIDES – sedací nábytek a nábytkové sestavy

PRECIOSA LIGHTING – luxusní designová svítidla

CATNESS DESIGN – originální ručně pletené a háčkované bytové doplňky

IRON ART – kovový a kovaný nábytek

AZADA – vše pro terasy a zahrady, stínící technika

EGOÉ – moderní designový mobiliář vhodný i do soukromého prostoru

LA BOTELLA – prémiová vína z respektovaných oblastí Španělska a Itálie

AQUA ANGELS – ledovcová voda z Islandu

amor12

CITACE:

Petr Lipovský, majitel LOS KACHLOS, komentuje:

„Koncept Los Kachlos HOME neboli interiér s přesahem je určen pro každého s vysokými nároky na život a kvalitu bydlení. Naším cílem je poskytnout jak klientům, tak i architektům a designérům kvalitní výběr, příjemné prostředí a nadstandardní servis v optimálním poměru kvality a ceny.”

Celý sortiment si můžete prohlédnout na www.lkhome.cz.

O LOS KACHLOS

Los Kachlos je přední dodavatel španělských obkladů a dlažeb se zaměřením na koupelny, ostatní interiérové plochy i exteriéry. Specializuje se na retro dlažby a obklady i moderní designové koupelny. V rámci vybavení koupelen patří do sortimentu taktéž nejprestižnější značky sanitární keramiky, van, sprchových koutů, vodovodních baterií, nábytku a koupelnových doplňků. K službám patří i stavební činnosti spojené s realizací koupelen a kuchyní, montáž nábytku i doplňkového sortimentu.

detaile shapes

Los Kachlos si zakládá na šíři a rozmanitosti sortimentu, výjimečnosti a kvalitě jednotlivých produktů. Každoročně zařazuje do svého portfolia novinky dle nejnovějších trendů.

Los Kachlos letos slaví 20 let působení na trhu!

Více na www.loskachlos.cz a www.lkhome.cz.

Img_Linkfloor_Cotton_Detalle_H_001_web

Ambiente+bano_web

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky PR články

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.