Sociální sítě
Nahoru

US Kids Golf Cup má vítěze

V neděli 28. srpna proběhlo na hřišti Prague City Golf Centra finálové kolo US Kids Golf Cup 2016. Po skoro 3 měsíčním trvání US KIDS Golf Tour, v rámci kterého se odehrálo 6 turnajů po celé republice a kterého se zúčastnilo přes 200 dětí, se v neděli 28. 8. uzavřel letošní ročník. vyhlášení vítězů teenI přes 30stupňová vedra se sešlo v neděli na golfovém hřišti velký počet dětí a mládeže, kteří byly připraveni dát do tohoto turnaje úplně všechno. Ti nejlepší se totiž dostanou do evropského kola US Kids Golf Championship, který se bude konat příští rok ve skotském Gullen, a pokud se jim bude dařit i tam, mají otevřenou cestu do celosvětového kola. Pár stupňů navíc je tedy nemohlo odradit, navíc, když na ně čekaly krásné ceny od partnerů, kteří je podporovali po celou dobu. vyhlášení vítězů kidsFinálového turnaje se zúčastnily děti od 4 do 21 let, které byly rozděleny do různých kategorií v závislosti na jejich věku. Vítězů tak bylo celkem 20. Bojovnou atmosféru přišel podpořit i maskot jednoho z partnerů – Emtík, který pomáhal organizátorům z agentury Bestalent i při předávání cen dětem. Ty z něj byly přímo nadšené a krásně tak uvolnil atmosféru turnaje. Maskot jednoho z partnerů - EmtíkO tom, kdo z hráčů a vítězů bude nominovaný na evropský šampionát, bude rozhodnuto v nejbližších dnech a výsledky budou vyhlášeny v půlce listopadu. US Kids Golf Cup je populární celosvětovou soutěží, která umožňuje dětem si už v tak raném věku vyzkoušet, jaké to může být stát se profesionálním hráčem a co všechno to obnáší. Občerstvovací vozík s Emtíkem

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.