Sociální sítě
Nahoru

Chyťte si svou vlnu nejen u moře

Toužíte po pořádné dávce adrenalinu, skvělé zábavě a především nevšedním zážitku? Pokud ano, navštivte Surf Arenu v pražských Letňanech. Tento simulátor surfování je v České republice unikátem, a proto je také tak atraktivním místem pro vaši návštěvu.

IMG_3402 (2)Co vše můžete v Surf Areně zažít? Především nezapomenutelnou jízdu na surfu a bodyboardu za pomoci zkušených instruktorů, kteří Vám ochotně se vším pomůžou a poradí. Lekce surfingu trvá 1 hodinu jízdy čistého času. Pokud ale vyrazíte vstříc novým zážitkům, počítejte, že je třeba dostavit se na místo určení hodinu před časem samotné lekce. Je to z důvodu proškolení o bezpečnosti.

Hala s exhibicíSurf Arena je nejen místem určeným ke sportovní činnosti, ale také k zábavě. O jakou zábavu se jedná? Každý víkend rozproudí večer jeden z Dj, který dodá k surfingu tu správnou atmosféru. Kromě toho se můžete těšit na hudební vystoupení známých interpretů, kteří Vás nenechají chladnými. Do Surf Areny lze ovšem zavítat jen za příjemným posezením nad kvalitní kávou, domácí limonádou nebo výborným čerstvým sandwichem. Pak už nezbývá nic jiného, než se nechat unášet vlnou, příjemnou společností a atmosférou.

dite_skolka

Více z rubriky Sport

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.