Sociální sítě
Nahoru

OLINKOVANÝ POHLED

Hot trendem léta i začínajícího podzimu je linkování. Přesné, precizní, barevné… Urban Decay proto uvedl na trh dlouhotrvající voděodolné tekuté oční linky Razor Sharp, které jsou dokonalým nástrojem pro jednoduché a hlavně maximálně přesné oční linky. Nezáleží na tom, jestli je preferujete ultratenké, silné či výrazné, s aplikátorem v podobě štětečku s tenkým zakončením si poradíte s jakýmkoli typem. Oční linky Razor Sharp jsou navíc doslova napěchované barevnými pigmenty, rychle zasychají a vydrží celý den.

razorsharp-facebook-1200x1200-product1-retailer

Z bohaté škály 20 dlouhotrvajících odstínů v různých provedeních (včetně matných a metalických) si vybere doslova každý – je libo barvy, nebo raději sáhnete po neutrálních tónech? Podlehněte například trendy odstínu Chaos (velmi výrazná zářivě modrá), Zodiac (třpytivá tmavě modro-zelená se skvělým měňavým efektem), Kush (extrémně návyková zářivě zelená) či Goldrush (připomíná tekuté zlato!).Na tekutý zázrak si připravte 650 Kč a vyrazte linky zakoupit například do Sephory.

razor-sharp-cmyk

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.