Sociální sítě
Nahoru

TÝDEN HYDRATACE s [ comfort zone ]

Světová značka [ comfort zone ] uvádí Týden Hydratace, a to v Čechách i na Slovensku v termínech od 19. do 25. září. Týden, kdy si budete moci dopřát produkty i ošetření inovované řady hydramemory s výraznou slevou a to nejen v luxusních salonech a spa v ČR, ale i SR. Inovace bestsellerové řady spočívá nejen v nových složkách pro ještě viditelnější okamžitý výsledek, ale také v neuvěřitelně relaxační a exkluzivní štětcové masáži, která byla přidána k dosavadní masáži comfort touch™. Navštivte naše partnery a dopřejte své pleti životně důležitou vodu, která vaši pleť omladí, rozzáří a zpevní. Partnerské salony a spa [ comfort zone ] si pro vás připraví další doprovodné akce a poradí vám, jak o sebe správně pečovat.

Hydratace_vizuál (2)Akce: Sleva 30% na kosmetické ošetřené Hydramemory Deluxe s dvojitou masáží (štětečková liftingová masáž během působení masky a omlazující Comfort touch masáž na závěr ošetření), 20% na produkty domácí péče. Hlavní partneři – Miracle esthetic clinic and Spa, Sheraton Bratislava, XOXO day spa Bratislava, Boscolo Hotel Prague.

Hydramemory_ošetření (2)Více informací na www.comfortzone.cz,

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.