Sociální sítě
Nahoru

Už víte, kam pojedete letos v zimě na lyže? Naše odpověď zní: Chalet Owens!

Web_owens 20

Mít pro sebe 6 podlaží a více než 1500 m² obytné plochy? V Chalet Owens žádný problém! Jedna z nejluxusnějších zimních rezidencí se nachází ve Francouzských Alpách, pouhé 4 minuty chůze od legendárního lyžařského střediska Courchevel 1850. V oblíbené destinaci, která je známá vysokou koncentrací prvotřídních restaurací a exkluzivních sídel, můžete kromě setkání s některou ze slavných tváří světového showbyznysu zažít také jedno z nejhezčích vysokohorských lyžování, případně si jen vychutnat vše, co sebou pobyt v „nezvyklém“ terénu přináší.

Web_owens 1

Ať už bude váš plán jakýkoliv, v Chalet Owens máte jistotu perfektního zázemí s tím nejšpičkovějším vybavením. Najdete tu mimo jiné vnitřní a venkovní bazén, saunu, hammam, promítací sál, tělocvičnu, vinný sklep i kadeřnictví. Kromě šesti ložnic, z nichž má každá vlastní koupelnu se sociálním zařízením, šatnou a televizí, máte k dispozici také velký otevřený obývací prostor s řadou útulných zákoutí a romantickým krbem. Přístup na překrásnou terasu s výhledy do zasněženého okolí je samozřejmostí.

Web_owens bazen

Volné termíny spolu s cenami ubytování najdete na:  www.ultimateluxurychalets.com/luxury-chalet-owens-courchevel-1850

 

Více z rubriky Hory

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.