Sociální sítě
Nahoru

Francouzský Château Hochberg se nedávno proměnil v exkluzivní hotel

web_Chateau

Budete-li mít cestu na severovýchod Francie, prozkoumejte nově otevřený hotel Château Hochberg, který začal díky nedávné rekonstrukci psát dosud nepoznanou kapitolu své existence. Historie čerstvě renovovaného zámku sahá až do roku 1863 – pokyn ke stavbě budovy tehdy vzešel od Edouarda Teutsche, někdejšího majitele lokální sklárny. Před dvěma lety si krásy chráněné památky povšiml ředitel značky Lalique Silvio Denz a rozhodl se propojit místní genius loci s esencí nadčasového luxusu.

web_Chateau_Hochberg

Na jeho vizi navázal rozsáhlý proces rekonstrukce, v jehož závěru se zrodil čtyřhvězdičkový hotel, který potěší všechny milovníky sofistikovaného designu. Budova obklopená čtyřmi akry zeleně nabízí hostům 15 pokojů a apartmá i možnost potěšit chuťové buňky v moderní brasserii. Více informací o zbrusu novém hotelu i jeho okolí se dozvíte více na: www.chateauhochberg.com/en

web_Chateau_restaurace

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.