Sociální sítě
Nahoru

Hvězdná Lily Aldridge je novou tváří kampaně značky Bulgari

Topmodelka a zároveň jeden z andílků značky Victoria´s Secret Lily Aldridge se stala novou ambasadorkou italské značky Bulgari pro sezonu 2016/2017. Ke slavnostnímu představení došlo během tiskové konference v butiku na 5. Avenue u příležitosti Týdne módy v New Yorku.

©Barwerd van der Plas

Není náhoda, že v aktuální kampani, za kterou stojí světoznámý fotograf Mario Testino, září právě ona. Její spanilost a bronzový nádech pleti jsou základem ideálu středomořské renesanční krásy, z níž vychází tvorba značky Bulgari. Nejen proto se Lily stala novou múzou, jež zkrášlena šperky hledí Bulgari pohledem do objektivu, za kterým se skrývá Mario Testino zachycující její dokonalou krásu.

Italové jsou posedlí myšlenkou dokonalé krásy již od dob antiky, kdy začali stavět symetrické ráje, malovali neobyčejná umělecká díla a vytesávali sochy perfektních ženských postav. Řím se proto stal živoucím muzeem italské oddanosti půvabu a značka Bulgari je jedním z jeho současných umělců. Na estetickou stránku se dnes klade velký důraz a značka Bulgari našla současnou podobu antické renesanční nádhery ztělesněné v modelce pocházející z Kalifornie. Kromě fyzické krásy se nebojí být smělá, stejně jako značka Bulgari, autentická a bezostyšně sama sebou. Lily Aldridge v sobě spojuje sebejistotu, ženskost a eleganci se svůdností a neobyčejností. A není nic krásnějšího, než když se ženská krása snoubí s opravdovým charisma.

Ředitel mezinárodní komunikace Bulgari Stephane Gerschel, modelka Lily Aldridge a prezident Bulgari pro Severní Ameriku Daniel Paltridge (Foto Craig Barritt/Getty Images for Bulgari)

S kariérou modelky začala Lily v 16 letech a po prvním roce jí byla věnována titulní strana španělského vydání časopisu Vogue, což jí zajistilo mezinárodní uznání. Dále se objevila v magazínech, jako jsou Glamour, Cosmopolitan, Harper’s Bazaar, Elle, GQ, Marie Claire a další. V roce 2010 se provdala za frontmana skupiny Kings of Leon Caleba Followilla a o dva roky později se jim narodila dcera Dixie Pearl Followill. Dnes žije se svou rodinou v Nashville v Tennessee.

Mario Testino je živoucím příkladem jedné z nejzářivějších kariér módních fotografů v historii. Je znám po celém světě především díky svým portrétům, které zahrnují nejen královskou rodinu, ale i Kate Moss. Vedle 35leté kariéry fotografa má za sebou Mario také práci kreativního ředitele, hostujícího editora, zakladatele muzea, sběratele umění a podnikatele. Je filantropem a podporuje umění.

©Barwerd van der Plas

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.