Sociální sítě
Nahoru

Podzimní menu v hotelu Boscolo Prague se nese ve znamení hub a zvěřiny

web_Salon-1

Šéfkuchař Pavel Vacek, který vládne kuchyni v hotelu Boscolo Prague, připravil vynikající podzimní sezonní menu. Po celé září se gurmáni mohou těšit na houbové speciality, mezi nimiž nechybí jemný hříbkový krém, houbovo-bramborové nočky s ragú z lesních hub a mladých špenátových listů nebo delikátní houbové krupeto s grilovaným lososem a omáčkou z lišek.

web_Hribkove kroupeto-5

V říjnu se v Boscolo servíruje zvěřina – na pestrém menu tak najdete vynikající zvěřinovou paštiku s pistáciovými oříšky nebo jelení hřbet připravovaný metodou sous vide s ragú z lišek a růžičkové kapusty s topinamburovým pyré a glaze z portského vína. To vše v doprovodu kosmopolitní atmosféry a nadčasového italského designu. Přejeme příjemný zážitek a dobrou chuť!

web_Jeleni hrbet -4

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.