Sociální sítě
Nahoru

Zkraťte si cestu k přirozené kráse

web_estee lauder

Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Make-up, Estée Lauder, CENA: 1050 Kč

Pleť, o které jste vždycky snila? S inovativním make-upem od Estée Lauder žádný problém! Převratná novinka obsahuje zabudovaný aplikátor, díky němuž jednoduše zakryjete nedokonalosti a docílíte bezchybné, hladké a rozjasněné pokožky. Díky zdokonalenému složení přirozeně kryje až po dobu 8 hodin a zanechává vaši pleť zářivou a maximálně hydratovanou. K dostání v 17 odstínech.

web_Jafra_paletka_ocnich_stinu_nude

Paletka očních stínů Iconic Nudes, Jafra, CENA: 1190 Kč

Kalifornská značka Jafra, která byla založena v roce 1956, nenabízí jen skvělé pečující krémy, ale také vysoce kvalitní dekorativní kosmetiku. Jednou z podzimních novinek je paletka osmi očních stínů v přirozených zemitých barvách pro dokonalé přirozené až výrazné večerní líčení. Hedvábné matné odstíny lze lehce míchat a kombinovat s vysoce lesklými odstíny, díky čemuž získá váš pohled na kráse i intenzitě.

web_rtěnka

Rtěnka Kiss Kiss, Guerlain, CENA: 1040 Kč

I kdyby vám ráno zbývalo úplné minimum času, na aplikaci rtěnky v žádném případě nerezignujte! Perfektní nalíčení rtů totiž dokáže pozvednout vaši náladu o 100 %, což se během hektických zářijových týdnů určitě počítá. Máte-li ráda přirozenost, možná pro vás budou ideálním řešením tzv. nahé tóny. Vyzkoušet můžete například novinku od Guerlain Fall in Nude, která skvěle ladí k pleti a vytváří dokonale čistý a upravený look.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.