Sociální sítě
Nahoru

PAŘÍŽSKÁ ELEGANCE SONII BOGNER

02_BOGNER_S+ĒNIA_164_HIRES

Nejnovější kolekce určená pro podzim a zimu od Sonii Bogner je inspirována nenucenou pařížskou módou, kterou představují elegantní francouzské ženy, jakými jsou Catherine Deneuve nebo Jeanne Moreau. Jde o silný obraz ženy v něžném pojetí, kterou linie Sonia Bogner sama ztělesňuje. Základními kameny nejnovější kolekce jsou pak nedbale interpretovaný vzhled, nadčasová krása, klasická moderna a obvyklá výše nároků na kvalitu a zpracování.

07_BOGNER_S+ĒNIA_164_HIRES

Základními barvami v linii Sonia Bogner Fall Winter 2016 jsou černá, limetková, sépiová, bělostná a růžová. Klíčovou roli hraje tvíd a vlna. Potisky se nesou v duchu grafických vzorů, květů i něžných linek. Jednotlivým modelům nechybí celá řada detailů, které plní i praktickou funkci, např. odnímatelné kapuce, prošívání, široké klopy, vysoké límce, odnímatelné prvky, které lze v případě potřeby připnout. Kouzlo letošní linie pak jednoznačně spočívá v jemné souhře materiálů, vzorů a střihů.

04_BOGNER_S+ĒNIA_164_HIRES01_BOGNER_S+ĒNIA_164_HIRES

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.