Sociální sítě
Nahoru

Burger s chutí Brna…

Když se řekne metropole země, každý očekává nejlepší služby, nejkrásnější památky i nejlepší jídlo. Stověžatou Prahu lze bezpochyby posvětit touto svatou trojicí, ale nutno podotknout, že co se týče gastronomie jí Brno už dávno slušně šlape na paty a jeví se, alespoň co do stánky dobrého jídla, jako dalším velmi zajímavým místem České republiky. Stačí jen zmínit dokonalé umění šéfkuchaře Michala Götha, který léta kraloval kuchyni v brněnské restauraci U Kastelána a téměř rok vedl tým kuchařů v Restaurantu Pavillon či snad fakt, že restaurace Koishi se před dvěma lety dostala na první příčku Maurerova výběru Grand restaurant. Pravdou je, že Göth se sice před nedávnem přesunul do Beskyd, nicméně v Brně to i nadále žije čím dál gastronomičtěji.

BBK-nejlepsi-burgery-v-brne-omacky

Milovníky exkluzivních burgerů jistě potěší fakt, že se mohou těšit na Burgerfest, který se bude konat od pátku 30. září do soboty 1. října před Galerií Vaňkovka Brno a to vždy od 10.00 do 22.00 hodin. Další food fest, který přichází s jednoznačně nejoblíbenějším gastronomickým tématem poslední doby – burgry – bude hostit deset burgráren a návštěvníci ochutnají delikatesky ze všech možných zemí světa. Chybět nebudou samozřejmě ani lokální farmáři a prodejci piva či vína. V průběhu festivalu proběhne také volba nejlepší trojice burgerů, a můžeme se jenom domnívat, jestli restaurace Burger Inn obhájí loňské prvenství. Chybět nebude ani oblíbená brněnská Best Burger Kitchen restaurace a další, takže je opravdu nač se těšit.

Více informací sledujte na facebookových stránkách Burgerfestu.

Beatrice_Inn_truffle_duck_egg_burger_-1.0.0

 

 

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.