Sociální sítě
Nahoru

MINIPENĚŽENKY OD SECRID

Značka Secrid vytvořila speciální řadu minipeněženek, které kromě pouzdra s patentovaným posuvným systémem, disponují prostorem pro účtenky, vizitky a mince. Integrované pouzdro Card Protector nabízí dostatečně silný RFID signál k dokončení platby, na druhou stranu ale natolik slabý, aby nedošlo k nechtěnému načtení. Díky tomu zůstanou vaše peníze a data tak, kam patří – ve vaší kapse. _MG_0424Málokdo si uvědomuje, že mohou být bezkontaktní karty vcelku jednoduše zneužity. Komunikace mezi kartou a platebním terminálem je totiž založena na systému RFID (identifikátor na rádiové frekvenci), což technicky umožňuje bez vašeho vědomí zjišťovat z vaší karty informace. Jediný způsob, jak ji chránit, je pořídit si speciální obal, který toto nežádoucí čtení eliminuje. _MG_0229Secrid klade velký důraz na kvalitu, udržitelnost, životní prostředí a pracovní podmínky. A to je jeden z důvodů, proč jsou všechny peněženky navrženy a vyrobeny v Holandsku. Kožené potahy, vyrobené z vysoce kvalitních evropských kůží, jsou k dispozici v široké škále stylů pohybujících se od těch elegantních až po Vintage vzhled. M-glamour-azur_Open

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.