Sociální sítě
Nahoru

Třikrát pudrové must-have aktuální sezony

Veliká tak akorát, aby vám nepřekážela při chůzi a zároveň se do ní vešlo vše potřebné. Právě taková je novinka od Chloé. Rozkošná a elegantní. Pokud jste taková i vy, pak vás meruňkový model z telecí kůže určitě nadchne. Velká dávka radosti v luxusním balení vyjde vaši peněženku přibližně na 16 000 Kč.

web-chloeKrásné šaty z dílny italské módní značky Valentino patří k must-have kouskům, které oceníte zejména během chladnějších dnů. Luxusní je nejen provedení, ale také použité materiály: exkluzivní model tvoří ze 70 % čistá vlna, zbývajících 30 % pak patří „vládě“ kašmíru. Právě jedna z nejvzácnějších textilií se postará o extra jemný zážitek, díky němuž si budete šaty jen nerada svlékat! To vše v přepočtu za 34 800 Kč.

web - svetr

Kotníkové boty z dílny italského obuvníka Gianvita Rossiho jsou semišovým klenotem, který ocení zejména milovnice jemně pudrových barev. O kreativním tvůrci je známo, že se nechává inspirovat především ladnými tvary ženské siluety a ze zásady tak nevytváří nic, v čem by vaše noha nepůsobila dostatečně svůdně. Celkový dojem z jeho aktuálního semišového díla umocňuje nejen něžná barva, ale také sexy podpatek. Trendy kousek z telecí kůže pořídíte přibližně za 23 100 Kč.

web-boty

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.