Sociální sítě
Nahoru

Magazín Zbraně & náboje opět pořádal střeleckou soutěž

V sobotu 10. září se uskutečnil na Střelnici Halda ve Vinařicích u Kladna již osmnáctý ročník Velké ceny magazínu Zbraně & náboje. Jejím zpestřením byla prezentace značky Ford a prodejní stánek s noži pražské firmy Trapper. Pro účastníky byly připraveny ceny do desátého místa plus tři zvláštní ocenění – pro nejstaršího a nejmladšího účastníka a pro nejúspěšnější ženskou závodnici.

DSCN2140Stupně vítězů tentokrát obsadili pan Marek Červenka z Českomoravské střelecké jednoty (na snímku ovšem zastoupený panem Karlem Hartlem), na místě druhém pak pan Pavel Bárta z SKP Akademie Praha a na pozici třetí pan Petr Valenta taktéž startující za ČMSJ.

DSCN2231Hlavním partnerem celé soutěže byla značka Sellier & Bellot, která tradičně zajistila pro soutěž munici, přičemž nebýt provozovatele střelnice, pana Stanislava Vítka a jeho týmu, soutěž by vlastně nebylo možné na tak vysoké úrovni zorganizovat.

DSCN2124

Více z rubriky Zbraně

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.