Sociální sítě
Nahoru

Vstupte do světa exkluzivních výhod

COVER

Adrenalinové zážitky, zábava, relaxace, studium v zahraničí, móda, kadeřnictví, služby luxusních salonů či vizážistky, cestování i skvělé jídlo… To vše a mnoho dalšího najdete v unikátní Knize výhod, která je pilotním projektem tohoto typu na českém trhu a nabízí až 80% cenové zvýhodnění. První česká varianta úspěšného konceptu „coupon books“ v sobě ukrývá 862 vytrhávacích slevových kupónů poskytujících exkluzivní výhody i do míst, jež nejsou součástí žádného jiného bonusového programu. Při jejím aktivním používání ušetříte až statisíce korun, kromě toho také získáte unikátního průvodce a inspiraci pro volný čas a zábavu.

20160916_183754Zajímá vás, jaké nabídky se v Knize výhod skrývají? Najdete tu například slevové kupony do restaurací Asian Temple, Chateau St. Havel, Café Buddha či KARE Café. Čeká vás zvýhodněný odpočinek v ZEN Spa, sleva na členství ve World Class Fitness či 1 + 1 vstup do Aquacentra Lagoon v Letňanech. Za lákavé ceny pořídíte také tandemový seskok padákem, romantický let balonem, vstupy na golfová hřiště či tenisové kurty. Více informací o jedinečné publikaci, která je platná do konce letošního roku, najdete na:  www.knihavyhod.cz

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.