Sociální sítě
Nahoru

Český výrobce hodinek překvapil Martinu Navrátilovou speciálním dárkem

Česká tenisová legenda, která v tomto roce slaví významné životní jubileum, obdržela na Velvyslanectví ČR ve Washingtonu první dárek ke svým říjnovým narozeninám. V předstihu jí ho předal Martin Pabiška, generální ředitel společnosti ELTON hodinářská, jediného českého výrobce hodinek PRIM, společně s velvyslancem ČR v USA, Petrem Gandalovičem. Vždy elegantní Martině Navrátilové budou nyní zápěstí zdobit luxusní hodinky PRIM Sphére, vyrobené v České republice speciálně pro ni. Hodinky byly pro paní Navrátilovou do poslední chvíle překvapením, a jak prozradila, i její vůbec první hodinky byly primky, které dostala od svého tatínka. Na hodinky PRIM Sphére, dárek od české firmy, se nemohla vynadívat. „Jsou velmi decentní a jemné a velmi mne překvapilo i moje jméno na číselníku, takové hodinky jsem nikdy neměla,“ neskrývala své překvapení a radost Martina Navrátilová.

M.Navrátilová s hodinkami PRIM SPHÉRE od ELTON hodinářskáModel PRIM Sphére, jehož design vytvořilo Studio Olgoj Chorchoj, byl v Novém Městě nad Metují vyroben přímo pro sportovní legendu. To na první pohled prozrazuje nápis MARTINA na minimalisticky řešeném číselníku i věnování na zadním víku hodinek. Design pouzdra z nerezové oceli je inspirován oblým tvarem koule, země, zemské sféry – a není náhodou, že stejný tvar má i tenisový míček, tedy atribut, který Martinu Navrátilovou proslavil po celém světě.

Model SPHÉRE okouzlil i tenisovou legendu Martinu NavrátilovouČíselník je zdoben 12 českými granáty, minerály, které patří k symbolům České republiky. Jejich sytě červená barva a dokonalé zpracování dodává jednoduchému číselníku jemnost, eleganci a punc luxusu. Česká společnost ELTON hodinářská, společně s Velvyslanectvím ČR v USA, tímto unikátním modelem vzdává hold nejen sportovním úspěchům nejlepší tenistky české historie, která proslavila Českou republiku po celém světě.

Velvyslanec Gandalovič_M.Albright_M.Navratilova_M.Pabiška ELTON hodinářská

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.