Sociální sítě
Nahoru

Nuda v Brně? Ve Spa Beauty Sensualité v žádném případě!

web_sensualite-Kabina-Indooceane-big

Stále hledáte specialistu, kterému byste bez obav svěřili svou pleť? Zdánlivě komplikovanou misi můžete úspěšně završit v brněnském Spa Beauty Sensualité, kde na vás čeká tým speciálně vyškolených odborníků. Ptáte se, v čem jsou výjimeční? Například v tom, že pro své kosmetické know-how lítají až do Francie. Díky tomu máte absolutní jistotu, že budete v těch nejlepších rukou. V salonu navíc pracují s luxusními výrobky značek Thalgo, Maria Galland nebo Orlane. Ty kromě dokonalých textur a vůní vynikají také schopností poradit si téměř s jakýmkoliv kosmetickým problémem.

web_sensualite-Relax-big

K nejluxusnějším procedurám, které můžete v salonu vyzkoušet, patří například neinvazivní mezoterapie kosmetikou Mceutic od Thalga. Tento přelomový kosmeticko-medicínský program vyhlazuje hrubý a nepravidelný povrch pleti. Vy tak budete odcházet se sametově zářivou a hladkou pokožkou. Pokud se vám drobný návrat v čase zamlouvá, podívejte se na:  www.sensualite.cz/salon

web_sensualite-Kabina-Indooceane-Detail-big

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.