Sociální sítě
Nahoru

designová zlatá pětka

Pojďte se kochat, obdivovat a toužit… oslněni obrazci, které kreslí na chodník sluneční paprsky prosvítající mezi podzimně zbarvenými listy, jsme propadli zlatému mámení. Zlákáme i vás?

Mluvit zlato, mlčet stříbro…

Propojíte-li designový speeker LUX IPX5 s vaším chytrým telefonem, můžete komunikovat s vašimi blízkými bez omezení z jakéhokoli místa pokoje. Lux je designován tak, aby působil jako elegantní bytový doplněk. Bez nabíjení vydrží vyřizovat vaše hovory až 12 hodin, navíc technologie TrueWireless™ slibuje také velmi čistý zvuk i při přehrávání hudby.

Braven, od 2500 Kč

9b

Květinová odysea

Osmnáct ručně foukaných zlatých píšťal, připomínajících květy kal, spojil designér Nigel Coates v jednu dokonalou kytici. Nechte váš strop rozkvést hrou světla a stínů.

280 000 Kč, AVMazzega

AVM_Veneziani_p.1-79 new:Frag I-XVI  indice

Svůdné křivky

Dokonalé křeslo Jones spojuje dva vyzývavé materiály – leštěnou mosaz a heboučký samet. Jeho křivky slastně obemknou vaše tělo a vy dokonale zrelaxujete pouhým posezením v něm.

80 300 Kč, Essential Home

jones-dining-chair-03-HR

V jeskyni

Odkládací stolek v kombinaci mosazi a oceli Lapiaz byl inspirován krasovými útvary a prasklinami na povrchu vápence.

58 300 Kč, BOCA DO LOBO

lapiaz-2s-large

Dvě planoucí srdce

Legenda praví, že papoušci dovezení ze vzdálených zemí, kde předtím žili v páru, jsou od sebe neoddělitelní, i když jsou drženi v zajetí. Z delikátního křišťálu vytvořená socha z nové kolekce Eden vnese věčnou lásku do vašeho domova.

14 800 Kč, Lalique

2

 

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.