Sociální sítě
Nahoru

Módní plavba na šťavnaté vlně

Web_náušnice

Svěží skvost z dílny Dolce & Gabbana je oslavou pestrobarevných stránek života. Láká vás imaginární cesta do krajin plných šťavnatých plodů? Pak si nemůžete vybrat lepšího společníka! Oslňující krystalky Swarovski rozzáří i ten nejunavenější výraz a zdánlivě všední den má rázem šanci proměnit se v exoticky laděné dobrodružství. Jen zbytek outfitu už by měl být co nejstřízlivější…

web-kabelka

Dokonalé řemeslné zpracování a ty nejkvalitnější materiály. I tak by mohlo znít neoficiální motto italské značky Salvatore Ferragamo. Smaragdově zbarvený kousek je nejen krásný, ale také praktický. Díky jeho sofistikovaně řešenému „interiéru“ s ním zvládnete proplouvat dnem i nocí, aniž byste musela rezignovat na příliš velkou část svých oblíbených propriet. Příjemný semišový materiál je navíc jedním z trendů sezony!

web-pouzdro E

Trocha přírody do městské šedi aneb óda na kreativně pojaté útočiště pro váš telefon. To vše v režii  Dolce & Gabbana. Pokud za jednu ze svých domén považujete nápaditost a nebojíte se k této kvalitě přihlásit, bude výrazný kousek v koženém provedení patřit k vašim vyvoleným. Jen tak mimochodem, v případě zájmu si ho můžete dopřát i v jiných barvách…

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.