Sociální sítě
Nahoru

První zcela přírodní raw Pressed Serum na světě

Antonia Burrell strávila pět let vývojem séra Biotech Supręme Pressed Serum, které spojuje nejnovější vědecké poznatky zabývající se rostlinnou biotechnologií společně s nejúčinnějšími a nejvzácnějšími rostlinnými extrakty, s jediným cílem – dostat pleť do té nejlepší kondice. Sérum může být používáno samostatně jako hydratace nebo jako inteligentní cílené sérum pod krém. Za pomoci postupného uvolňování klíčových látek do hlubších vrstev pokožky, dosahuje tento multifunkční zázrak vynikajících, okamžitě viditelných a dlouhotrvajících výsledků. Je ideálním pomocníkem pro všechny typy a tóny pleti bez ohledu na vnější podmínky.

Antonia Burrell_Biotech Supręme Pressed Serum_50 ml_3140 Kc_Charming4ever.comCelou řadu kosmetiky Antonia Burrell lze zakoupit nebo osobně vyzkoušet v butiku Charming4ever – Kosmetické delikatesy na pražské adrese

Dlouhá 10.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.