Sociální sítě
Nahoru

Příprava na podzim a zimu s French Connection

V kolekci podzim/zima 2016 přichází French Connection s designem, který vypráví podzimní příběhy skrze jemné detaily, kontrastní barvy, módní střihy a kvalitní látky. Je inspirovaná dalekými cestami, anglickým venkovem a nizozemskou módou 60. a 70. let., jehož hlavní tváří byla módní ikona Talitha Getty. Svou barevností připomíná cizí kraje – s bílou a odstíny modré kontrastují ohnivě červená a vzory květin.

image photoHlavní řada kolekce obsahuje základy šatníku – pletené oděvy a svetry, kabáty, trička, pracovní oděvy a novou kolekci denimu. Tato hlavní nabídka je doplněná sezónními kousky, které povzbuzují zákazníky k tomu, aby si vytvořili přechodný sezónní šatník, který využijí od léta do zimy, ve dne i v noci, do práce i o víkendu. Pro babí léto a začátek deštivého podzimu najdeme v hlavní kolekci praktické kousky. Tenké kabáty a žoržetové šaty s jemnou krajkou připomínají romantická 70. léta. Oděvům dominuje potisk sedmikrásek a roláky, halenky a koktejlové šaty zdobí krajková vázání. Armádní zelená a starorůžová barva jsou hvězdy letošního podzimu. Teplejší oděvy určené pro zimu jsou naopak inspirovány uniformami námořníků. Zákazníci najdou legendární kabáty pea coat z hřejivé vlny a pláště. Námořnické proužky podtrhují saka a kalhoty s širokými nohavicemi. Námořnická modrá a fialové odstíny jsou na sukních do A zvýrazňující ženské tvary.

FC AW16 WW PRESS LOOKBOOK_CMYK18Nová nabídka denimu přichází s devíti tvary. Kromě oblíbené kolekce Rebound se rozšířila o džíny do pasu zvýrazněné knoflíky, kalhoty nad kotníky typické pro Audrey Hepburn a 60. léta, kožené kalhoty motorkářského stylu a Rebound kalhoty jezdeckého stylu s balónovým střihem boků. Alternativou k hlavní řadě jsou sezónní střihy, denimové kalhoty s širokými nohavicemi, které navazují na jejich slávu v 70. letech. Zkombinovat se dají s halenkou se sedmikráskovými potisky, krajkovými tkaninami nebo džínovým vrškem. Tato dvojitá kombinace je ideální pro milovníky denimu.

FC AW16 WW PRESS LOOKBOOK_CMYK19

FC AW16 WW PRESS LOOKBOOK_CMYK24

FC AW16 WW PRESS LOOKBOOK_CMYK27

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.