Sociální sítě
Nahoru

Zapamatujte si důležité životní okamžiky s Rotkäppchen

Červená je barva luxusu. Rotkäppchen je luxusní požitek a jako nejoblíbenější značka sektu v Německu by neměla chybět o vánočních svátcích ani na vašem stole. Kulturu šumivých vín ztělesňuje od roku 1856. Více než 150letá tradice značky si během své doby našla ženské i mužské příznivce u významných příležitostí, životních momentů a nevšedních okamžiků. Style: "Neutral"V překladu Rotkäppchen znamená červená karkulka, chcete-li kapuce (karkula byla druh čepice). Červená čepička lahve má svůj záměr, je to viditelná známka sektových lahví Rotkäppchen. Exkluzivní dojem však Karkulka nebudí jen ojedinělým designem. Chuť tohoto vysoce kvalitního šumivého vína rozpoznáte po prvním doušku a díky důvtipně řešenému obalu si jej jednoduše nespletete. 1606164_RK_Flasche2Přírodní korkový uzávěr je známkou kvality. Korková zátka a láhev sektu k sobě prostě patří. I pouhé otevírání takové láhve je obřadem. Stejně tak se na chuti šumivých vín podepisují zkušenosti, a ty značka Rotkäppchen bezpochyby má. Značí je punc osobité chuti a prvotřídní kvality. Hrozny jsou vybírány s největší pečlivostí, lahve se plní v provozu ve Freyburgu. Rotkäppchen_image333Rotkäppchen nabízí řadu výrobků: od Sec, Demi Sec a Doux po Rosé či Ruby. A dokonce i šumivé víno bez alkoholu, Rotkäppchen Désalcoolisé Blanc či Rosé. Pro všechny důležité chvíle, pro každý slavnostní okamžik, pokaždé jiná chuť. Takové momenty přeci nechutnají stejně. Rotkäppchen Demi Sec se navíc skvěle hodí ke sladkým pokrmům a dezertům, kterých je ve svátečním čase plná tabule.Připijte si s rodinou a svými nejbližšími u rozzářeného vánočního stromku a dejte jim vědět, že vám na nich záleží. Využijte příležitosti potkat se s přáteli, na které vám během roku nezbývá čas, a zpestřete si vzácné společné chvíle lahodným sektem Rotkäppchen. Potěšte své drahé lahví kvalitního sektu, kterou společně přivítáte příchod nového roku. RK-DM_3D_CMYK_Sz_4c4Užijte si vánoční svátky a příchod nového roku s Rotkäppchen Demi Sec, se kterým můžete vyhrát cestu na proslulé adventní trhy v Drážďanech.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.