Sociální sítě
Nahoru

Podzimní novinky v karlínském bistru Premier Mercato

Bistro a prodejna delikates Premier Mercato chystá na podzim několik změn. Svou otevírací dobu prodloužilo o dvě hodiny a nově bude zákazníkům servírovat i sobotní snídaně. „Reagujeme na sílící zájem o návštěvy ve večerních hodinách a o víkendu. Lidé, kteří bydlí či pracují v Karlíně a okolí k nám teď mohou zavítat na snídani, oběd i pozdní večeři spojenou s posezením u kvalitního pití. Každou sobotu tu pak pro ně budeme se skvělými snídaněmi,“ říká Karel Višinský, provozní manažer bistra a kamenné prodejny Premier Mercato. 2016 PHOTOONE - 005První sobotní snídaně se uskuteční 8. října a bude propojena s tradičním výprodejem vín a destilátů z portfolia distribuční společnosti Premier Wines & Spirits. IMG_8884Premier Mercato je od září otevřeno každý všední den od 7:30 do 22:00. Kromě obměňovaného obědového menu dle sezónních potravin a svěžích snídaní nabízí svým hostům delikatesy všeho druhu. Mezi italskými sýry či španělskými šunkami nechybí ani domácí paštika a pochoutky z vlastní pekárny i cukrárny. Degustacni talir, Mercato„Odmítáme jakoukoliv formu polotovaru, vše připravujeme z čerstvých kvalitních surovin. Delikatesy i pokrmy je možné odnést si domů v obalech z recyklovaného papíru nebo vychutnat přímo v našem karlínském bistru,“ dodává Karel Višinský. IMG_8860Od října se Premier Mercato otevře také na sobotní rána, vždy od 8:00 do 11:00. Na slavnostní premiérovou sobotní snídani mohou hosté přijít už 8. Října a téhož dne se v prostorách Premier Mercata uskuteční velký výprodej vín a destilátů se slevou až 50 %. Do 19:00 budou k zakoupení krásná španělská vína, pravé šampaňské, středoamerické rumy, jihočeské destiláty a další produkty z portfolia distribuční společnosti Premier Wines & Spirits. IMG_8878„V rámci prvního sobotního provozu jsme pro hosty připravili rovněž speciální zvýhodněné polední menu, Gin & Tonic bar, degustace vín a destilátů a slevu 10 procent na veškerý sortiment, “ doplňuje provozní manažer Premier Mercata, které sídlí na Pobřežní 42 v pražském Karlíně. nakup Mercatojpg

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.