Sociální sítě
Nahoru

Slavná vína C`est La Vie i u nás

Distribuční společnost Premier Wines & Spirits rozšiřuje své portfolio o víno C’est La Vie od jihofrancouzského vinařství Albert Bichot. Jde zároveň o značku, která bude k dostání v prémiových obchodech s vínem, kavárnách, ale i řetězcích s kvalitní nabídkou vín. „Rozšířit naše vína a destiláty do supermarketů a kamenných prodejen s kvalitním alkoholem je pro nás dlouhodobým cílem. Chceme tímto krokem oslovit příznivce dobrého pití, kteří hledají krásná vína i v supermarketech,“ vysvětluje Alexander Suja, marketingový ředitel Premier Wines & Spirits. Vína C`est La Vie budou zatím k dostání na eshopech, v bistru Premier Mercato a postupně se objeví i ve vinárnách, kavárnách či již zmíněných kamenných prodejnách a prémiových řetězcích.

cest la vieČeská firma Premier Wines & Spirits vznikla už v roce 1991 a věnuje se dovozu a distribuci vín, destilátů i nealkoholických nápojů. Od té doby se stala společností s nejširším stálým portfoliem vín a lihovin u nás. „Snažíme se neustále rozšiřovat rozsáhlou nabídku prémiových produktů, a to především v rámci gastro provozů všech druhů. Aktivně se ale snažíme budovat svou pozici na poli off-trade trhu. Očekáváme, že nám s tím pomůže právě tato atraktivní značka,“ dodává Suja.

Průlomovou značkou jsou krásná vína C’est La Vie z jižní části Francie. Mladé vinařství se snaží vyzdvihnout nový styl francouzských vín, které se vyznačují svou nesvázaností a svěžím přístupem. Jeho bílé, červené i růžové víno se lahvuje do barevných lahví s nezvyklou etiketou. „Produkty C’est La Vie vybočují ze zavedených tradic výroby francouzských vín. Svou činnost vinařství staví na neformálnosti a pohodovém životním stylu obyvatel jižní Francie,“ upřesňuje Alexander Suja z Premier Wine & Spirits. Vína C’est La Vie nabízí ojedinělé vinné blendy, jako Chardonnay Sauvignon Blanc, Pinot Noir Syrah a Syrah Rosé.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.