Sociální sítě
Nahoru

Třetí ročník veletrhu luxusních hodinek SEW v Brně

Již třetí ročník jediné výstavy výjimečných a luxusních hodinek v České a Slovenské republice – veletrh hodinek SEW, tedy Salon Exceptional Watches – je za dveřmi. Moravská Galerie v Brně se tak na 2 dny, a to 4. a 5. listopadu, stane centrem všech fanoušků, milovníků a sběratelů mechanických hodinek. Vystavovat zde bude více než 20 exkluzivních značek ze Švýcarska, Německa, Japonska, ale i České republiky.

DSC_2984_01Návštěvníci budou mít možnost se osobně setkat se zástupci značek, diskutovat o světě časomír a vyzkoušet si nejnovější modely přímo na jejich zápěstí. Součástí výstavy bude samozřejmě i bohatý doprovodný program, který nabízí více než 10 jedinečných přednášek a prezentací.

DSC_3551_01Vystoupí zde osobnosti hodinářského světa. Za Českou republiku zde vystoupí Libor Hovorka (odborník a bývalý vývojář PRIM Manufacture 1949), Jaromír Ondráček (učitel jediné hodinářské školy) a Igor Sirota (odborník a šéfredaktor časopisu Hodinky & šperky). Partnerem výstavy je i švýcarské muzeum značky Longines. Bude zde k vidění široká sbírka jejich nejzajímavějších historických modelů. Osobně bude přítomna i ředitelka Marie Reber, která vystoupí v rámci doprovodného programu.

DSC_3194_01Vše zaštítí, stejně jako loni, generální partner Porsche Brno – Audi, přičemž dalšími významnými partnery je DRFG – Investiční skupina a VINOFOL – vinařství Novosedly. T médií je nepřehlédnutelný například magazín Top Class a nebo právě portál iLuxus.cz.

Více z rubriky Výstavy a Premiéry

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.