Sociální sítě
Nahoru

Lymfom Help Golf Tour s Klárou Spilkovou

Pátý ročník golfového projektu Lymfom Help Golf Tour, který pomáhá pacientům s nádorovým onemocněním mízních uzlin, je u konce. Na konci září se odehrál letošní poslední turnaj. Konal se v Golf Klubu Mstětice u Prahy, jehož hřiště má skotskou romantickou atmosféru. Patronkou celého projektu je špička českého golfu Klára Spilková, která se jednotlivých turnajů účastní a pomáhá se získáváním finančních prostředků. Letos se za Lymfom Help Golf Tour vybralo 90 tisíc korun a šek, který poputuje občanskému sdružení Lymfom Help na financování druhého dílu knihy „Jak dál po léčbě lymfomu“, byl předán po vyhlašování cen v ten samý den. ze hryPoslední turnaj se odehrál v rodinné atmosféře. Začátek byl stanoven na desátou hodinu dopolední, kdy se všichni hráči rozeběhli canon startem na své jamky. V průběhu hry pro ně byla připravená obvyklá soutěž Nearest to the pin, kde si hráči zahráli o luxusní pásky od La Praga. občerstvovací stánek s kasičkou Lymfom HelpNa závěr turnaje promluvil organizátor projektu Martin Bešta: „Průběh letošní tour byl skvělý. Podařilo se nám dát dohromady komunitu lidí se stejným zájmem o golf a zároveň s potřebou pomáhat potřebným. Utvořila se tu rodinná atmosféra a cítím, že jsem poznal lidi, kteří mají světu co říct. Tímto bych jim chtěl upřímně poděkovat za jejich přízeň, účast a neméně za jejich finanční příspěvky, které poputují lidem, kteří se ocitli v tíživé situaci. Dále děkuji partnerům projektu a majitelům hřišť, kteří podpořili tuto Tour. Velké díky patří naší patronce Kláře Spilkové za její neutuchající podporu, reprezentování celé akce a lidskost, kterou projevila za uplynulých 6 let.“ Lída Šimáčková z Lymfom Help a Martin Bešta, organizátor z Bestalent s šekemPoté řekla své i golfová jednička Klára Spilková: „Mám obrovskou radost, že se to celé povedlo a že jsme dokázali, že tento charitativní projekt má smysl. Myslím, že je velký úspěch, že je za námi již 6. ročník. Musím se přiznat, že jsem na počátku naší spolupráce nevěřila, že tu za 6 let budu stále stát. Stát za dobrou věcí, která pomáhá nemocným a zlepšuje životy jejich blízkým.“ vyhlášení vítězů

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.