Sociální sítě
Nahoru

Vyzkoušejte unikátní rituál pro uvolnění těla i mysli

Web_masaz

Trápí vás problémy se spánkem, případně špatně snášíte změny času spojené s cestováním? Pak vás jistě potěší zcela inovativní rituál, jehož stěžejní náplní je efektivní uvolnění těla i mysli. Comfort zone Tranquillity™ PRO-SLEEP MASÁŽ se soustředí na tři nedůležitější smysly: čich, sluch i hmat a prostřednictvím jejich citlivé stimulace vás rychle teleportuje do světa naprosté relaxace.

Web_masaz 2

Celkový koncept TRANQUILLITY™ PRO-sleep rituálu se opírá o vědecké studie potvrzující, že hluboká relaxace je zcela nepostradatelným klíčem k udržení optimálního zdraví. V rámci promyšleně sestavené masáže se k dosažení harmonického stavu používají speciální ploché, velké a jemné štětce, které jemně stimulují zakončení nervových vláken a okamžitě zbavují tělo i mysl napětí. Celkový pocit relaxace umocňuje unikátně navržená kombinace esenciálních olejů pozitivně stimulující limbický systém.

web_masaz 3

Pokud je čistá mysl zbavená zbytečných obav a vířících myšlenek vaší aktuální prioritou, můžete si relaxační ošetření TRANQUILLITY™ vyzkoušet v Miracle Esthetic Clinic and Spa, nebo v Boscolo Wellness & Spa. Více na: www.miracleclinic.cz a www.boscolospa.cz/cs

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.