Sociální sítě
Nahoru

Nikon představuje nové laserové dálkoměry pro hráče golfu

Nikon právě odhalil dlouho očekávané laserové dálkoměry COOLSHOT 80i VR a COOLSHOT 80 VR na trh – inovativních modelů laserových dálkoměrů opatřených funkcí optické stabilizace obrazu VR (redukce vibrací).

COOLSHOT 80 VR_image_1Systém stabilizace obrazu Nikon snižuje chvění obrazu v hledáčku způsobené pohybem ruky (sinusoidní křivky) přibližně na 1/5 či méně (na základě standardů měření společnosti Nikon). Díky stabilnímu obrazu v hledáčku je snadné zamířit na cíl. Tato technologie významně zjednodušuje měření vzdáleností a snižuje chyby, jako jsou případy, kdy laserový paprsek mine cíl, anebo se zaměří na chybný objekt.

Oba modely využívají režim priority prvního objektu, ideálního pro měření vzdálenosti ke značce jamky na hřišti, když jsou v pozadí stromy. Navíc jsou vybaveny novou technologií LOCKED ON, která vás pomocí indikátoru LOCKED ON v hledáčku informuje, že je zobrazena vzdálenost k prvnímu cíli, takže si hráči golfu můžou být jisti, že znají správnou vzdálenost k vlajce.

COOLSHOT 80i VR_image_1Dálkoměr COOLSHOT 80 VR je navržen výhradně k měření skutečné vzdálenosti, zatímco dálkoměr COOLSHOT 80i VR disponuje technologií ID, která zobrazuje vzdálenost upravenou o sklon (horizontální vzdálenost ± výška), což jej činí ideálním k použití na kopcovitých golfových hřištích.

Oba dálkoměry COOLSHOT 80i VR a COOLSHOT 80 VR nabízejí vysoce kvalitní hledáček s vícenásobnými antireflexními vrstvami a 6násobným zvětšením pro jasný a čistý obraz, s výsledkem měření zobrazeným za přibližně 0,5 sekundy díky originální technologii zpracování dat HYPER READ od společnosti Nikon. Kompaktní design poskytuje dobrou přenosnost a pohodlné uchopení, zatímco voděodolná konstrukce s úpravou proti zamlžování (s prostorem pro baterii odolným proti dešti) znamená, že jsou připraveny k použití za jakéhokoliv počasí, což vám umožňuje plně se soustředit na hru a nedělat si starosti s měřením.

Více z rubriky Golf

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.