Sociální sítě
Nahoru

CEPA Expo zve studenty na Career day

Na pražském Letišti Václava Havla se 18. října uskuteční Career day. Pořadatelé zvou k návštěvě všechny studenty, kteří by rádi nastartovali svou kariéru a našli si svého ideálního zaměstnavatele. Career day proběhne v rámci konference CEPA Expo, která se v Praze koná od 18. do 20. října. Konference zaměřená na letecký průmysl sdružuje profesionály z celého světa, mezi její oficiální partnery patří mimo jiné ministerstvo dopravy i zahraničních věcí a vystoupí na ní známé společnosti jako Bombardier, Gulfstream a mnohé další.

CEPA-EXPO_Career-Day„Na Career day zveme studenty všech programů, vůbec se nemusí jednat o technické obory. Skvělou příležitost k nastartování úspěšné kariéry na Career day najdou i studenti ekonomických nebo administrativních oborů. Zástupci zavedených leteckých firem jim poskytnou spoustu rad a doporučení a seznámí je s nevšedním oborem business aviation. A v neposlední řadě studenti získají důležité kontakty,“ říká Dagmar Grossmann, zakladatelka CEPA EXPO.

Career day na Letišti Václava Havla bude probíhat 18. 10. od 12 do 15 hodin a bude se tak vlastně jednat o první událost z programu konference CEPA EXPO. Studenti se přímo setkají se zástupci firem, často HR manažery či přímo s majiteli, a dozví se, jak si pro práci v takovém oboru vytvořit životopis, jak se ucházet o pracovní pozici či jak se stát v oboru business aviation stážistou. Zjistí ale také další zajímavosti z fungování leteckého průmyslu, jako například co obnáší práce pilota.

„Letecké společnosti uspořádání Career day velice vítají. Je běžnou praxí, že si v uvozovkách vychovají studenta a ten si ve firmě vybuduje kariéru od pozice stážisty třeba až po obchodního ředitele,“ mluví o postoji společností účastnících se CEPA Expo paní Grossmann a dodává, že i pro firmy hledající nové talenty jsou přihlášky stále otevřené.

CEPA Expo se v letošním roce bude konat opět v Praze, a to od 18. do 20. října. Třídenní konference slibuje návštěvníkům množství vylepšení, které tento vynikající profesionální event pozvednou na další úroveň. Mezi tyto inovace bude patřit i workshop EASA AIR OPS brush-up, workshop připravený ve spolupráci s RUBAA (Russian Business Aviation Association) a Career Day, během kterého delegáti dostanou možnost setkat se a spolupracovat s budoucími leteckými profesionály.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.