Sociální sítě
Nahoru

Instagramový účet #SeikoWatchCzech s jedinečným projektem

Občas je obtížné objektivně hodnotit hodinářské počiny. Jedná se o velmi subjektivní činnost a v případě, že hodinky prochází dokonce redakčním testem, vždy se jedná vlastně o názor jedince. Proto se fanouškovský instagramový účet #SeikoWatchCzech odhodlal uspořádal putování s hodinkami Seiko 5. Povoláni budou postupně tuzemští milovníci značky Seiko, cestovatelé a bloggeři, kteří tak budou mít vždy na týden zapůjčené hodinky. Na ty si budou moci udělat svůj vlastní názor.

IMG_4094Hodinky Seiko 5 Sports Automatic zřejmě projdou v jednom roce zhruba stovkou zápěstí, přičemž každý z fanoušků bude moci jejich fotku sdílet na sociálních sítích, případně k nim napsat recenzi. „Fotografie na instagramu bude označená @seikowatchczech a hashtagem #posliSEIKOdal. Hodinky poté předají dalšímu domluvenému v pořadí, případě dle domluvy vrátí zpět administrátorům instagramového účtu“ nechala se slyšet Kateřina Hartmannová, marketingová ředitelka společnosti Design Trade, jenž Seiko do Čech dováží. „Zájemci se už nyní mohou přihlásit na direct kanálu SeikoWatchCzech na Instagramu, a nebo na seikowatchczech@gmail.com, protože právě vybíráme z první várky nadšenců“ dodává.

IMG_4109Více jak stovka názorů by mohla být už objektivním pohledem na hodinky Seiko, přičemž v prvním ročníku tohoto putování nazvaného Seiko Quest, byl vybraný velmi dostupný model. Jeho cenovka je totiž pouze 6 290 Kč, nicméně díky ocelovému helmet pouzdru ve vysokém lesku, na kterém je uchycený textilní NATO strap, nabízí mnoho variant při focení. Fanoušci si totiž NATO rozhodně pro vlastní fotku zamění za své.

IMG_4117Originální hodinky navíc disponují mechanickým kalibrem 4R37 s automatickým oboustranným nátahem. Setrvačka pak pracuje na frekvenci 3 Hz, přičemž po odložení hodinek vydrží pracovat 41 hodin. Praktický je také 24hodinový indikátor – kdo ví, kam se hodinky podívají. Třeba bude mezi cestovateli také nějaký speleolog. Hodinkám každopádně přejeme hodně štěstí a aby svou přítomností potěšily i sběratele luxusních hodinek. Vždyť právě od Seiko 5 vede cesta ke Grand Seiko…

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.