Sociální sítě
Nahoru

Pozvedněte pitný režim na nejvyšší možnou úroveň

web_Fiola Štastné okamžiky

Voda patří k elixírům života, proto je třeba jejích blahodárných účinků využít co nejvíce. Pokud máte s dodržováním pitného režimu problémy, zkuste jej povýšit na vznešený rituál. Pomoci vám mohou přírodní polodrahokamy sloužící k revitalizaci průmyslově upravené vody. Takto ošetřené tekutině je navrácena její původní struktura – pro lidské tělo je tedy mnohem přirozenější, než běžně dostupná voda. Energetické zušlechťování H2O rozhodně není výmyslem dnešní doby, naopak sahá dávno do minulosti. Pomocí polodrahokamů a minerálů léčil své pacienty například Pedanius Dioscorides – řecký doktor, který žil v 1. st. našeho letopočtu.

web_cover

Nejvíce efektivní a hygienickou metodu přípravy polodrahokamové vody nabízí rakouská značka VitaJuwel. Účinnost jejích produktů je doložena vědeckými výzkumy, které kromě značného zlepšení kvality vody poukazují na zvýšení podílu minerálů a zlepšení energetické rovnováhy. Pro úpravu vody stačí ponořit fiolu s vybranými drahými kameny do karafy či skleničky s kohoutkovou vodou a počkat sedm minut, než dojde k její úpravě. Rozdíl poznáte i podle chuti! Více na: www.vodavita.cz

web_Lahev Štastné okamžiky

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.