Sociální sítě
Nahoru

V něžné náruči dokonalé péče

Máme za to, že kosmetická i trichologická ošetření patří výhradně do rukou profesionálů, proto vás rádi seznámíme se třemi procedurami, které hravě řeší vaši přirozenou touhu po kráse. Nechte se inspirovat!

web_jedna

Klíčem ke krásné pleti je zejména adekvátní hydratace. Právě z toho důvodu přináší italská značka Comfort zone inovované profesionální kosmetické ošetření pokožky obličeje, krku a dekoltu HYDRAMEMORY, během něhož si užijete hned dvě masáže najednou. Nejprve vás pohladí speciální štětečky při nanášení masky, o příjemné zakončení se pak postará omlazující masáž. Kromě stimulace akupresurních bodů vaší pleti viditelně prospějí i antioxidační účinky použitých látek.

Kontakt: www.miracleclinic.cz

zdenekporcal@seznam.cz +420 604 484 520

Líbí se vám tvorba českého popartového umělce Pasty Onera? Pak vás jistě zaujme zpráva, že se stal art ambasadorem nedávno otevřeného luxusního nehtového salonu NEHTY NEHTY v centru Prahy 1. Při vytváření nového prostoru byly použity ty nejkvalitnější materiály, návštěva a dojmy z dámské i pánské manikúry a pedikúry i nehtového stylingu se tak stanou naprosto jedinečným zážitkem. Za 60–90 minut strávených při manikúře a pedikúře prováděných souběžně tu zaplatíte od 2 600 Kč.

Kontakt: www.nehtynehty.com

web_Trichologické vyšetření

„Emigrují“ vaše vlasy ve velkém a vy si lámete hlavu nad tím, co jim vlastně schází? Při trichologickém vyšetření neboli diagnostice vlasů a vlasové pokožky lze pomocí trichogické mikrokamery zjistit pravou příčinu problémů s vlasy a vlasovou pokožkou. Ať už vás trápí padání a následné řídnutí vlasů, alopecie, mastná hříva, lupy, seboroická dermatitida či lupénka, nebo příliš suché vlasy, odborníci z vlasového centra a kliniky zdraví Clinical Hair&Health umějí tyto problémy zmírnit i odstranit.

Kontakt: www.clinicalhair.cz

 

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.