Sociální sítě
Nahoru

XBody Actiwave: přelomový trénink 21. století

XBody Actiwave představuje revoluční technologii v kategorii cvičebních strojů pro domácí použití. Toto tréninkové zařízení kombinuje trénink pomocí přirozeného pohybu a elektrické stimulace svalů (EMS). Metoda je nejen vysoce účinná při tvarování postavy, hubnutí, rýsování svalstva, ale je i zcela bezpečná a šetrná ke kloubům, vazům, vhodná i po zranění a dokáže redukovat bolesti zad. Nový XBody Actiwave je ideální volbou pro aktivní domácí trénink bez omezení, a to díky jedinečnému bezdrátovému propojení cvičební vesty a tréninkového stroje.

XBody4Hladinu elektrických impulsů lze na 15-ti palcovém dotykovém display individuálně upravovat dle potřeby a tréninkového zaměření. Je možné také využít instruktážních videí uložených v paměti stroje, samostatně si navolit cviky dle typu zaměření (jako kardio, posilování, nebo podle určité svalové skupiny), nastavit se dá i libovolný počet opakování a délka programu. Pro milovníky tréninku pomocí EMS nabízí společnost XBody naprostou novinku ve svém oboru a tou je použití tlačítka „Away“ na obrazovce zařízení. Tato volba uloží nastavení o impulsech do bezdrátového přijímače Actiware, umístěného na tréninkové vestě a umožní tak uživatelům aktivně (s pomocí EMS) dělat vše, co milují, ať už je to pilates, běh nebo fotbal a to v jakékoliv vzdálenosti od zařízení XBody.

XBody1A pokud byste si trénink pomocí elektrické stimulace svalů rádi zkusili, máme pro vás dobrou zprávu. V České republice si můžete přelomový trénink pomocí EMS vyzkoušet v jednom z deseti studií BodyBody. V nich mimo jiné vylepšují své postavy i přední české celebrity a sportovci, jako jsou: olympionik David Svoboda, zpěvačka Marta Jandová, zpěvačka Olga Lounová, moderátorka Zorka Hejdová s manželem, herec Martin Stránský a další. A není divu, že si cvičení tak zamilovali. S XBody se totiž procvičí až 90% svalstva za neuvěřitelných 20 minut cvičení. Pro podobné výsledky byste museli strávit v posilovně přibližně dvě hodiny. Je to opravdu vysoce efektivní cvičení, které šetří čas, nikoliv vaše tělo. Více informací o stroji na www.xbodyworld.cz/ a o studiích BodyBody na www.bodybody.cz/ .

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.