Sociální sítě
Nahoru

MONUMENTÁLNÍ OCELOVÉ SCULPTURY V DUBAJI

M.A.D.Gallery Dubaj je první mechanickouu uměleckou galerií, jež představí výstavu děl proslulého čínského umělce Xia Hanga. Exkluzivní výstava s názvem „Sleep Walker“ představí to nejlepší ze světa komplexních kovových plastik. Výstava je dialogem vztahu mezi simulovanou 3D technologií a realitou. Pouhých deset kusů, které byly vyrobeny z oceli, jsou monumentálními sculpturami většími než dva metry.

Apesanteur_2_closeup_2_Lres

Mistr sochař Xia Hang byl vždy fascinován světem oceli, přitahován jejím brilantním leskem, pevností a trvanlivostí. Silnější než kámen nebo dřevo, ale přesto s ocelí Xia Hang manipuluje do neuvěřitelných tvarů. Složité a monumentální ocelové plastiky budou k vidění od 18. října do 18. ledna 2017 v MADGallery na Alserkal Avenue, Street 8 v Al Quoz v Dubaji.

8481d10d4337c287_org-768x512

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.