Sociální sítě
Nahoru

dva krasavci v živém představení

Charismatický hollywoodský herec Jude Law se již toto pondělí 24. října pokusí zrealizovat živé improvizované představení. To bude přenášené ve formě internetového streamu z londýnské scény a sedadla řidiče vozu Lexus RX, kterým se Jude vydá do londýnských ulic. Divadelní a filmová hvězda se na jediný večer vrátí na londýnskou scénu, kde bude hlavní postavou divadelní produkce ‘On the road’.

2016-jude-the-20life-20rx-01

A o jejím ději můžete rozhodnout i vy! Diváci po celém světě totiž mohou dobrodružství herce sledovat živě a ovlivnit děj pomocí hlasování, díky němuž vyberou některou z alternativ vývoje děje. Sami tak rozhodnou, co bude Jude Law v dalších okamžicích dělat a co prožije spolu s nimi. V představení se Jude Law vydá na jedinečnou cestu po ulicích londýnské čtvrti Soho, kde se bude spoléhat pouze na pokyny od režiséra, diváků (přenášené v reálném čase) a vlastní herecký um. Během této cesty se Law zúčastní několika gastronomických, hudebních a uměleckých akcí.

2016-jude-the-20life-20rx-08

Příběh živého streamu bude inspirován konceptem ‘Život v duchu RX’, tedy neobyčejným životním stylem v podobě luxusu, nadšení a vzrušení, zachyceným v nejnovějším televizním spotu na Lexus RX 2016, v němž rovněž sehrál hlavní roli Jude Law.

 

Kdy: Pondělí 24. října 2016

Čas: 18.30

Kde: www.lexus.eu/rxlive

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.