Sociální sítě
Nahoru

Zregenerujte tělo i mysl v luxusním AVA Spa

web_cover masaz

Už jste navštívili exkluzivní prostředí AVA Spa hotelu Four Seasons Hotel Prague? Pokud ne, určitě si najděte chvíli, abyste tento „nedostatek“ napravili. Co přesně vás tu čeká? Kromě pěti relaxačních místností také vana pro minerální koupele, sauna, parní lázně nebo vitality bazén s vodopádem, masážními tryskami a dalším příslušenstvím pro hydroterapii.

web_foto 2

Lákavá je i místní nabídka kosmetických procedur – ta nejnovější je inspirována časem adventu a Vánoc. Během speciálního sezonního ošetření si můžete vychutnat hýčkání značkou Sodashi, které začíná exfoliační masáží pro obnovení svěžesti a hydrataci pokožky. Speciální peeling pomůže odstranit vrchní vrstvy kožních buněk, prozáří pleť a již od prvních minut přináší pocit relaxace. Pro kompletní uvolnění těla, mysli i duše následuje příjemná masáž celého těla provázená něžnou vůní vanilky.

web_Prague_FS_Spa_Hallway_Shot_01_173

V AVA Spa pro vás kromě jiného připravili dárkové certifikáty na veškerá ošetření obličeje i těla. Kromě jednorázových návštěv tu můžete zakoupit také roční členství zahrnující volný vstup do spa a fitness zařízení, vitality bazénu a suché a parní sauny, vlastní skříňku v šatnách fitness centra, praní sportovního oblečení, ubytování pro dva na jednu noc v Deluxe pokoji se snídaní, lekci s osobním trenérem či vstupy pro hosty členů. Celé menu najdete na: www.fourseasons.com/prague/spa.

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.