Sociální sítě
Nahoru

Přírodní barvy Natulique v českých kadeřnictvích

Z Dánska dorazila do České republiky profesionální vlasová péče Natulique, která se pyšní certifikací ECOCERT – přírodní a bio kosmetika. Revoluční krok, který přináší do profesionálních kadeřnických salonů ozdravný závan přírody. Natulique vychází z jednoduché myšlenky „Nestačí být přírodní, musí to také fungovat!“. Podařilo se jí vyvinout permanentní barvy určené pro kadeřnické salony, které jsou postavené na přírodní bázi a minimalizují obsah chemických složek. Natulique jsou „nejčistší“ profesionální permanentní barvy na světě. Obsahují jemné složky a přitom v kvalitě a trvání, kterou zákazníci salonů očekávají.

Natulique_image_02 - kopieNatulique jsou profesionální, permanentní barvy bez amoniaku, bez zápachu a nepříjemného pocitu při aplikaci. Dokáží 100% krýt bílé vlasy a umí zesvětlit přírodní barvu vlasů až o čtyři odstíny. Jsou dlouhotrvající a zároveň jemné a šetrné, vhodné i pro jemné vlasy a citlivou pokožku hlavy. Jemné konzistence a výborných výsledků při barvení je dosažené použitím vysoce kvalitních, rozličných BIO a esenciálních olejů, které chrání strukturu vlasů při procesu barvení a dodávají vlasům neuvěřitelný lesk.

Aby měli zákazníci kvalitní přírodní péči o vlasy i po barvení, vznikla řada BIO šamponů a BIO kondicionérů NATULIQUE. Všechny produkty chrání barvu proti vymývání, zajišťují dlouhotrvající účinek barev bez blednutí a udržují stabilní lesk. Šampony jsou vhodné na detoxikaci vlasů od usazených silikonů a jiných nezdravých složek.

Natulique_image_04 - kopieVyzkoušejte třeba jemný a vyvážený šampon Natulique Every Day v BIO kvalitě, který dodává vlasům a pokožce potřebnou hydrataci. Obsažený olej ze sezamových semínek a bambucké máslo pečují a změkčují vlasy při každodenním umytí. Doplněný o kondicionér Natulique Everyday v BIO kvalitě budou vaše vlasy krásné a vyživené. Jemný a vyvážený kondicionér dodá vlasům a pokožce potřebnou hydrataci.

Na přírodní barvení přechází další a další kadeřnické salony. Jejich aktualizovaný seznam najdete na www.natulique.cz.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.