Sociální sítě
Nahoru

Tři dárky, které ji rozmazlí…

Hledáte něco, co by vaši drahou povičku potěšilo a vykouzlilo jí úsměv na tváři? Pak vám dáme tři zajímavé tipy, které zacílí na různé typy žen…

PRO TVŮRKYNĚ VLASTNÍ KRÁSY

Neuvěřitelnou svobodu v péči o dokonalou pleť přinese své majitelce exkluzivní set Skinsation Anti-Age. Univerzální krémový fluid totiž může kombinovat se čtyřmi koncentráty a vytvořit si tak omlazující elixír na míru. Je libo hydratovat, regenerovat, chránit nebo vypínat?

4990 Kč, set Juvena, fann.cz

MĚDĚNÝ POMOCNÍK PRO MILOVNICE VAŘENÍ

Ikonický kuchyňský robot si nově oblékl mimořádně efektní kabát z broušené mědi. Král ve zpracování veškerých ingrediencí s velkým množstvím příslušenství bude výjimečným dárkem pro ženy, které kralují vlastní kuchyni pevnou rukou.

25 190 Kč, KitchenAid, zakoupíte v prodejnách Potten&Pannen-Staněk

 

HUDBA NA CESTÁCH PRO VOLNOMYŠLENÁŘKY

Kompaktní přenosný bluetooth reproduktor Helsinki byl navržen tak, aby doprovázel svou majitelku kdekoli. Snoubí v sobě kvalitní zvuk, nízkou hmotnost pouhých 1,4 kg i severskou eleganci.

10 890 Kč, Vifa, designville.cz

 

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.