Sociální sítě
Nahoru

TAJEMNÁ FEMME FATALE

Zbraní každé ženy je vybrané chování, vrozená elegance a perfektní nalíčení. Zatímco první dva faktory budete muset ovládnout sama, s tím třetím se klidně obraťte na beauty guru.

HRA S PROPORCEMI

Peter Philips oslavuje kolekcí líčení Skyline nekonečné možnosti tvarování obličeje pomocí světla a stínu. Medově béžové, hnědé s nádechem rudé, měděné, růžové i metalické akcenty zkrášlují ženu Dior s maximální elegancí a ódou na konstrukci Eiffelovy věže, která Skyline inspirovala.

Rozjasňující pudr, 1570 Kč, paletka očních stínů, 1700 Kč, lesk na rty, 880 Kč, lak na nehty, 740 Kč, rtěnka, 1020 Kč, tužka na konturování, 1290 Kč tužka na obočí, 760 Kč, Skyline, Dior

ABSOLUTNÍ POLIBEK

Dvacet šest let od svého vzniku přichází rtěnka L‘Absolu v nové podobě, ještě podmanivější a přitažlivější. Třicet nových odstínů z pera vizážistky Lisy Eldridge si pohrává s červenými i růžovými tóny ve třech výjimečných texturách – matu, lesku a krémové variantě.

Rtěnka L’Absolu, Lancôme, 890 Kč

NEVIDITELNÝ ZÁVOJ

Dokonalý fluidní make-up, který zahalí pleť do perfektního, okem nepostřehnutelného závoje, se mění v závislosti na klimatu. Poskytne tak optimální krytí ve zdravém odstínu a přirozeně zkrášlenou pleť. V Čechách si budete moci vybírat ze 13 variant tohoto luxusního tónovaného elixíru.

Make-up Lingerie de Peau, Guerlain, 1490 Kč

SKANDÁLNÍ ODHALENÍ

Kontrastní kompozice barev na očích i smělý nesoulad a zároveň odvaha, jež povzbuzuje kreativitu – taková je kolekce Scandal. Tak přestaňte být decentní a šokujte pouhým pohledem.

Paletka očních stínů, 1590 Kč, rtěnka, Scandal, YSL, 930 Kč

MAGNETICKÁ TOUHA

Elixír touhy, ukrytý v elegantním obalu lesku na rty, vzešel z inspirace dvěma ikonami – a to ultra-tenkým filmem make-upu Maestro Fusion a neuvěřitelně intenzivními barvami Lip Maestro. Jemná textura i elegantní matný finiš činí z Lip Maestro highlight konce sezony.

Rtěnka Lip Magnet, 1020 Kč, paletka očních stínů The Palette, Giorgio Armani, 3550 Kč

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.