Sociální sítě
Nahoru

Namíchejte si vlastní a originální péči o pleť každý den

Zcela nový revoluční systém každodenní péče o pleť. Namíchejte si svůj vlastní produkt. Univerzální krémový fluid můžete zkombinovat se čtyřmi koncentráty a vytvořit si tak péči na míru. Exkluzivní patentovaná technologie Skinnova SC Technology značky JUVENA, poskytuje pleťovým buňkám ideální mikroprostředí pro jejich optimální rozvoj a zároveň aktivuje vlastní kmenové buňky. Sacharidový komplex odvozený od přírodního cukru intenzivně zvlhčuje pleť s 72-hodinovým účinkem. Komplex se váže s keratinem v rohové vrstvě pokožky a přenáší svou hydratační vlastnost jako magnet k celé její svrchní vrstvě. Jeho intenzivní hydratační efekt snižuje transepidermální ztráty vody v pleti a posiluje její vlastní ochranné funkce.

juvena_skinsation_jpgNechybí ani vitamín E, který má antioxidační účinek, intenzivně chrání buňky před volnými radikály a zamezuje předčasnému stárnutí pokožky. Stejně jako hedvábí, které je neskutečně kompatibilní s pokožkou a dokáže být velmi rychle absorbováno díky velmi podobné struktuře. Váže v pleti hydrataci a poskytuje jí potřebný komfort. Oblíbená ingredience je známa pro své zvláčňující účinky, které vyhlazují pleť a chrání ji před škodlivými vlivy životního prostředí. Zanechává pokožku jemnou a hebkou.

K dostání za 4 990 Kč ve FAnn parfumeriích a na www.fann.cz.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.