Sociální sítě
Nahoru

BluePerformance představuje zcela novou dimenzi chlazení

Představte si vaši ideální chladničku: spotřebič, který nabízí úžasnou energetickou účinnost, krásný a nadčasový design a hladké povrchy, které jsou snadno čistitelné; takový spotřebič, který rychle zchladí vaše potraviny na jejich optimální teplotu, aby byly udrženy čerstvé mnohem déle, než byste vůbec očekávali; pozoruhodně prostorná a přesto prostorově nenáročná chladnička s elektronickým ovládáním, které je pro uživatele velmi přívětivé. Chladnička plná inovativních technologií, které vám usnadňují každodenní život. To je BluePerformance – zcela nová dimenze chlazení a mrazení.

Blu PerformanceNová řada volně stojících spotřebičů Liebherr nabízí větší využitelnou kapacitu, ještě lepší energetickou účinnost, vyšší výkon a tišší provoz, spolu s prémiovým designem a pohodlným ovládáním pro uživatele.

Více z rubriky Kuchyně

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.