Sociální sítě
Nahoru

PLESEJTE S NOBLESOU

Pomalu ale jistě se blíží sezona výjimečných společenských událostí, eventů, plesů a bálů. Máte už jasno, jaký model u vás letos vyhraje? Pokud ne, nechte se inspirovat naším výběrem.

Dolce&Gabbana

SATÉNOVÉ PŘELUDY

Jedinečně lesklé látky s atlasovou vazbou tkaniny doslova ovládaly přehlídková mola konce roku 2016. Pro jejich luxusní tvář je do svých kolekcí zahrnuli návrháři, jakými jsou například Elie Saab, Dolce & Gabbana či Alexandre Vaugthier.

Večerní róba Elie Saab kombinuje jednoduché proužky potištěného saténu a průhledné organzy. Můžete ji mít za 224 750 Kč.

SÍLA A MOC KVĚTIN

I když by se mohlo zdát, že květiny k zimě nepatří, světoví návrháři si myslí pravý opak. Trend, jež lze snadno postřehnout v nových kolekcích, vzývá dokonalost a barevnost květinovou inspirací. Květy naleznete u Gucciho, Marchesy, Delpoza i Dolceho&Gabbany.

Zuhair Murad

?????????*

Za 662 000 Kč můžete mít doma pravého Dolceho&Gabbanu.

HRÁTKY S MYSLÍ

Můžete-li si to dovolit, pohledněte trendu, který velí – smyslně se odhalte. Lehounké transparentní materiály hrající si s odkrývání a zakrýváním lichotí ženám s dokonalými postavami a přitahují oči mužů. Můžeme vám zaručit, že v poloprůhledných róbách budete rozhodně středem pozornosti. Modely vybírejte například z kolekcí od Zuhaira Murada, Valentina či Oscara de la Renty.

Valentino

Za lehounkou róbu z hedvábí od Etra zaplatíte 40 000 Kč.

 

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.