Sociální sítě
Nahoru

LONGCHAMP otevřel svůj první exkluzivní butik v Praze

Longchamp_AW16_AdCampaign_ParisPremier_DP

Kultovní francouzská značka Longchamp je synonymem pařížského šarmu, stylu a francouzského „art de vivre“. Svůj první oficiální butik otevřel Longchamp nově také v Praze na prestižní adrese Pařížská č. 16.

PLIAGE HERITAGE BOOTS_31-03_CMJN

Značku Longchamp založil v Paříži v roce 1948 pan Jean Cassegrain a dodnes patří mezi rodinné společnosti vlastněné i řízené druhou a třetí generací této rodiny. Ztělesňuje jedinečný francouzský styl a inspirativní kreativitu. Svou exkluzivitu staví na potěšení žen z každodenního luxusu a kvalitního provedení. Tváří značky Longchamp se nově po Kate Moss a Coco Rocha stala mezinárodní módní a hudební ikona Alexa Chung. Pražský exkluzivní butik Longchamp pak vstupuje do rodiny více než 3000 butiků, jež má Longchamp po celém světě.

sim_94

Na slavnostní otevření prvního českého butiku v Praze přijel sám vnuk zakladatele firmy, šarmantní francouz pan Jean Cassegrain (CEO). Mezi vážené hosty patřila zpěvačka Iva Frühlingová, která se ve společnosti objevuje velmi vzácně, ale kvůli své oblíbené značce Longchamp učinila výjimku. Svou milou přítomností Longchamp poctila také Emma Smetana, pro kterou je Longchamp rovněž srdeční záležitostí. Popřát úspěšný start novému luxusnímu butiku přišel také vzácný host – Oldřich Lomecký, starosta Prahy 1. Jean Cassegrain byl rovněž potěšen přítomností charismatické modelky Aleny Šeredové, která byla v Praze jen na krátkou chvíli, ale pozvání od značky Longchamp přijala s radostí.

Večer byl plný dalších krásných a stylových dam, které nešetřily nadšením nad novým butikem i aktuální kolekcí kabelek, cestovních, kožených doplňků a bot značky. Longchamp patří k oblíbeným značkám Dany Morávkové, Moniky Absolonové, Veroniky Freimanové či její dcery Terezy Brabcové. Novou kolekci Longchamp přišly obdivovat také blogerky Nikol Moravcová a Michaela Štoudková, nebo česká módní ikona Zorka Hejdová.

PARIS_PREMIER_NATUREL_01-04_CMJN

Novou ikonickou kabelkou značky Longchamp je pak ručně šitá kabelka Paris Premier, která je synonymem pařížské elegance a vzdává hold prvnímu arrondissement v Paříži, kde se na slavné ulici Saint Honoré nachází historicky první butik Longchamp. I tu budete moci nově zakoupit v Pařížské 16, tak zavítejte.

 

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.