Sociální sítě
Nahoru

Ambasador Maserati Jaroslav Kulhavý vyměnil vůz

Kulhavý Scuderia

Jaroslav Kulhavý, zlatý biker z olympiády v Londýně a stříbrný z letošního Ria, bude i nadále ambasadorem značky Maserati. Na jeho cestě do Tokia za třetí olympijskou medailí ho místo dosavadního modelu Ghibli bude doprovázet historicky první SUV této italské značky – model Levante. Klíčky od černého krasavce si Jaroslav Kulhavý oficiálně převzal v úterý 8. 11. v pražském showroomu společnosti Scuderia Praha, která má v Česku pro značky Maserati a Ferrari výhradní zastoupení.

S Ghibli jsem si splnil klukovský sen – řídil jsem výjimečné sportovní auto, které i skvěle reprezentovalo na společenských akcích. Praktičnost ale přece jen musela trošku stranou, kolo jsem do kufru sportovního sedanu skládal samozřejmě trošku složitěji. Do Levante během chvíle bez problému dostanu dvě i tři kola, beze strachu můžu sjet do terénu, a přitom mu pořád ještě můžu říkat sporťák,“ směje se Kulhavý. „Kdyby Levante přišlo na trh dříve, nebylo by o čem přemýšlet,“ dodává.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.