Sociální sítě
Nahoru

Severské vánoce prožijete s Fjällräven i u nás

Měkké dárky patří stále mezi ty nejméně oblíbené, většina lidí totiž ještě před jejich rozbalením očekává, že se pod vánočním papírem ukrývá něco praktického. Pokud chcete tento mýtus zbořit, vyberte pro své nejbližší skvělé kousky z dílny společnosti Fjällräven a přesvědčte je, že i dárek v podobě oblečení může být nejen užitečný, ale také stylový, určující aktuální severský trend, a že dokáže potěšit a vykouzlit úsměv na rtech. fjal111111Keb Eco-Shell Jacket patří mezi nejpopulárnější bundy z dílny Fjällräven. Je vytvořena z trojvrstvého, vysoce trvanlivého nepromokavého a zároveň prodyšného materiálu Eco-Shell. Ten přirozeně kopíruje tvar těla a skvěle odvádí vlhkost, která se pod bundou při fyzické aktivitě hromadí, bunda se proto hodí jak na pěší túry na různé vzdálenosti, tak třeba i na lyže, zkrátka na jakékoli aktivity, při kterých se zapotíte. K optimální termoregulaci pomáhají i ventilační otvory na zip. Keb_Eco-Shell_Jacket_82411-646Lada Sweater – univerzální pletený svetr ze směsi jehněčí vlny s šálovým límcem je díky svému nadčasovému vzhledu vynikající pro každodenní využití, pro své dokonalé funkční vlastnosti ale skvěle poslouží také jako výborná teplá střední vrstva pod bundu při zimních procházkách. Lada_Sweater_81346-218-230Pohodlná a funkční Polar Guide Parka je vhodnou volbou do zimních vánic. Je teplá, nepromokavá a vyvinutá ve spolupráci s horskými vůdci a mushery výpravy Fjällräven Polar. parka 78210-550Vlněný svetr Övik Knit Sweater se díky kombinaci použitého materiálu a decentního vzoru hodí jak do práce, tak na toulky zimní krajinou nebo na chvíle strávené s přáteli u krbu v horské chatě. Je ideálním univerzálním kouskem do šatníku všech žen, které chtejí vypadat stylově při každé příležitosti a zároveň vyžadují kvalitní oblečení zajišťující maximální funkčnost. 89941-246 i3IUW23HA

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.